Trädfällning i Lidköping

Trädfällning i Lidköping

Om mig på Urbansträdfällning.se

Jag har en lång erfarenhet och ett stort intresse av trädfällning i Lidköping med omnejd. Inga projekt är för svåra – bara mer eller mindre utmanande vilket jag tycker är kul. Att jag brinner för mitt arbete är det ingen tvekan om. Jag gör alltid mitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din trädfällning i Lidköping.

Jag är en professionell trädklättrare och arborist. Jag innehar motorsågskörkort A, B, C och kommer att gå D-kursen så snart som möjligt. Jag jobbar snabbt och effektivt, både med motorsåg och röjsåg vilket är prisvärt.

Jag har en lång erfarenhet av det mesta rörande trädfällning i Lidköping och jag erbjuder ett varierat utbud av tjänster – har du behov av något utöver det jag nämnt på hemsidan så är du välkommen att kontakta mig via e-post eller telefon.

Jag innehar full ansvarsförsäkring, motorsågskörkort A+B+C, professionell klätterutrustning. Är godkänd för F-skatt och certifikat för professionell trädklättrare. Mitt Org. Nr: 711112-1914.

Trollhättan Vänersborg Uddevalla Lidköping Trädfällning

Sektionsfällning & Trädfällning i Lidköping med omnejd

Har du ett träd som står illa till? Inga problem, jag löser detta åt dig genom att klättra upp i trädet och montera ner grenarna steg för steg samt såga och ta ner trädet i mindre bitar.

Innehar A+B+C kursen i trädklättring och är alltså certifierad trädklättrare CPT (Certified Professional Treeclimber)

Tjänster Trädfällning i Lidköping

Psst... Visste du att

Visste du att du får göra en göra en rutavdrag för all trädgårdsarbete? Enligt skatteverket har du rätt att göra en rutavdrag vid beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.

Jag erbjuder mina tjänster i dessa orter med omnejd.

Kontaktforumlär
OM MIG

Jag utför jobb i runt om Västra Götaland med omnejd inom Trollhättan, Vänersborg, Lidköping, Stenungsund, Uddevalla och Grästorp.

Företaget innehar en ansvarsförsäkring.
Godkänd för F-Skatt
Org. nr: 711112-1914
Momsnr: 662007-4127

© 2021 Urbans Trädfällning

Design av: