Att titta på arbeten kostar ingenting

ta bort stubbar

Har du fällt ner ett träd och behöver hjälp med att ta bort stubben? Jag tar bort stubbar med omnejd i
Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Grästorp, Lidköping, Stenungsund.

Ta bort stubbar

Idag finns det många olika lösningen för att ta bort stubbar från trädgården. Förutom att behöva redskap som yxa, spade, såg och eventuellt lyftkran så är också det väldigt tidskrävande.

Ta bort stubbar med stubbfräsning

En stubbfräsning är precis som det låter, en fräsningsmaskin för stubbar som har ett roterande sågblad för att ta bort stubbar direkt på plats, utan att behöva gräva upp stubben ur marken. Det enda som blir kvar är en massa flisar, som du kan slänga eller lägga på rabatter till exempel.

Det går inte att vara mer effektiv än en stubbfräsning. Visst kan man naturligtvis göra det själv genom att hyra en stubbfräsningsmaskin. Det kommer dock att kosta dig ett par tusen lappar per dag, och utöver det måste du spendera en bra tid på säkerheten och hur maskinen fungerar. När man fräser ska man också tänka på flygande stubbrester som kan skada dig och omgivningen. Sist men inte minst ska man också tänka på att fylla igen hålet med jord och jämna av marken.

 

Ta bort stubbar med Urbans Trädfällning

Urbans Trädfällning använder sig en av de bästa stubbfräsningsmaskinen på marknaden (bandit SG-40). Maskinen äter sig igenom stubben och tar bort stubbar ganska enkelt.

Urbans Trädfällnings har också tillgång till en grävmaskin som klarar av att ta bort stubbar snabbare än en stubbfräsningsmaskin.

Stubbfräsningsmaskin
Grävmaskin
Previous
Next

Jag erbjuder mina tjänster i dessa orter med omnejd.

Trollhättan | Vänersborg | Uddevalla | Grästorp | Lidköping | Stenungsund

Låt mig göra jobbet åt dig.

Varför ska man anlita en arborist?

En professionell arborist som jag har oftast en stubbfräsningsmaskin, den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra jobbet. En professionell arborist är också försäkrad vilket ger en extra trygghet till sina kunder ifall skador skulle uppstå.

Ingen stubbe är för stor eller för liten.

Jag erbjuder en effektiv och snabb borttagning av alla stubbar. Skicka gärna en förfrågan där du anger storlek på stubbens omkrets.

Psst... Visste du att

Visste du att du får göra en göra en rutavdrag för all trädgårdsarbete? Enligt skatteverket har du rätt att göra en rutavdrag vid beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.

Jag utför jobb runt Västra Götaland med omnejd inom Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Grästorp, Lidköping, Stenungsund. Företaget innehar en ansvarsförsäkring och är godkänd för F-Skatt

Org. nr: 711112-1914
Momsnr: 662007-4127

© 2021 Urbans Trädfällning

Design av: