Stubbfräsning

Behöver du hjälp med stubbfräsning? Jag utför jobb med omnejd i
Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Grästorp, Lidköping, Stenungsund.

Vad är stubbfräsning?

Efter varje trädfällning kommer du ha en stubbe kvar som du kommer att vilja avlägsna helt och hållet. Dels för att det blir snyggt, men också för att undvika att myror bygger bo i stubbarna.

Det är här det brukar vara normalt att anlita en professionell arborist. För om man tänker ta bort en stubbe själv brukar det vanligtvis vara jättesvårt.

Stubbfräsning

En stubbfräsning är precis som det låter, en fräsningsmaskin för stubbar som har ett roterande sågblad för att fräsa bort stubben direkt på plats, utan att behöva gräva upp den ur marken. Det enda som blir kvar är en massa flisar.

Det går inte att vara mer effektiv än en stubbfräsning. Visst kan man naturligtvis göra det själv genom att hyra en stubbfräsningsmaskin. Det kommer dock att kosta dig ett par tusen lappar per dag, och utöver det måste du spendera en bra tid på säkerheten och hur maskinen fungerar. När man fräser ska man också tänka på flygande stubbrester som kan skada dig och omgivningen. Sist men inte minst ska man också tänka på att fylla igen hålet med jord och jämna av marken.

Varför ska man anlita en arborist?

En professionell arborist som jag har oftast en stubbfräsningsmaskin, den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra jobbet. En professionell arborist är också försäkrad vilket ger en extra trygghet till sina kunder ifall skador skulle uppstå.

Ingen stubbe är för stor eller för liten.

Jag erbjuder en effektiv och snabb borttagning av alla stubbar. Skicka gärna en förfrågan där du tar med storlek på stubbens omkrets.

Psst... Visste du att

Visste du att du får göra en göra en rutavdrag för all trädgårdsarbete? Enligt skatteverket har du rätt att göra en rutavdrag vid beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.

Jag utför jobb runt Västra Götaland med omnejd inom Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Grästorp, Lidköping, Stenungsund. Företaget innehar en ansvarsförsäkring och är godkänd för F-Skatt

Org. nr: ‘711112-1914’
Momsnr: ‘662007-4127’

© 2021 Urbans Trädfällning

Design av: