Kakor
GDPR
integritetspolicy

Vad är Kakor?

Cookies är mindre textfiler. Dessa textfiler sänds och lagras på dator och mobila enheter. De mesta webbsidor använder dessa för att de är nödvändiga för att vissa funktioner på webbplatsen ska fungera fullt ut.

Varför behöver webbsidor kakor?

Anledningen är ganska enkel. Cookies är jätteviktiga för att förbättra användarupplevelsen och underlätta navigeringen på hemsidan.

Användning av kakor

Urbans Trädfällning använder cookies och andra liknande tekniker för kunna använda mina sidor och tjänster enklare att använda. Cookies används för att identifiera webbläsare på datorer och mobila enheter. Personliga uppgifter som samlas in av cookies kommer aldrig att säljas vidare till tredje parter.

Ta bort kakor från din webbläsare

Du kan välja att ta bort och blockera cookies. Men om du väljer att göra detta, kommer du kommer att ha få en försämrad upplevelse på webbplatsen.

Om Personuppgifter

En personuppgift är all slags information som kan hänföras till en levande fysisk person. Exempel på personuppgifter kan vara namn, adress och personnummer.

Uppgifterna som du fyller via kontaktformulären sparas. Dessa uppgifter använder jag sedan för att svara på frågor som att förbättra mina tjänster.

Vi ser till att de uppgifter vi har hålls uppdaterade och att de sparas så länge de är relevanta. Ingen information lämnas vidare för att användas av tredje part. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi korrigerar eller tar bort uppgifter om dig.

Om GDPR

Den nya dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter PUL (Personuppgiftslagen). GDPR reglerar all form av informationsbehandling knutet till en person. Syftet är att ytterligare stärka skyddet av persondata för EU-medborgare.

Mer information om GDPR kan du få via Datainspektionen.